Контакт : 043 212 244 / 075 216 044

Macedonian Albanian English German Greek Serbian

polini catalogo

COPER LF 250 V

COPER LF250V

1.) Тип на  мотор : 250сс - 4Т
2.) Јачина : 26 КС
3.) Максимална брзина: 120км на час
4.) Ладење: Воздушно
5.) Гуми : 3-18;130/90-15
6.) Кочници : Диск / Гуртна
7.) Акумулатор : 12N9F-MF

 

 

 

COPER TR 250-4

COPER TR 250-4

1.) Тип на  мотор : 250сс - 4Т
2.) Јачина : 19 КС
3.) Максимална брзина: 95км на час
4.) Ладење: Воздушно
5.) Гуми : 110/90-16;130/90-15
6.) Кочници : Диск / Гуртна
7.) Акумулатор : 12N9F-MF

 

 

 

COPER LF HY 150-3

COPER LF HY 150-3

1.) Тип на  мотор : 150сс - 4Т
2.) Јачина : 11 КС
3.) Максимална брзина: 95км на час
4.) Ладење: Воздушно
5.) Гуми : 110/90-16;130/90-15
6.) Кочници : Диск / Гуртна
7.) Акумулатор : 12N9F-MF

 

 

 

 • Icon 01
  Акумулатори
 • Icon 01
  Амортизери
 • Icon 01
  Аулспух
 • Icon 01
  Бандажи
 • Icon 01
  Брави
 • Icon 01
  Гуми
 • Icon 01
  Електрични делови
 • Icon 01
  Каиши
 • Icon 01
  Капак каиш
 • Icon 01
  Карбуратори
 • Icon 01
  Кациги
 • Icon 01
  Километражи
 • Icon 01
  Кочен систем
 • Icon 01
  Курбли и мех.
 • Icon 01
  Лагери и семеринзи
 • Icon 01
  Ланци и звезди
 • Icon 01
  Масла и течности
 • Icon 01
  Машина комплет
 • Icon 01
  Облека
 • Icon 01
  Предница
 • Icon 01
  Ретровизори
 • Icon 01
  Сајли
 • Icon 01
  Свеќици
 • Icon 01
  Светлосни уреди
 • Icon 01
  Систем бензин

polini catalogo

Top